e foarte Da-Da ce fac eu acum, dar am senzatia ca va merge.

in lumea a-memoriala, Tzara nu trebuia decat sa dea copy-paste la tag-clouds. era oricum egal cu 0. de la surrealismul pur la automatismul sur.

ce naiba, incercam sa ne evitam inimile. (sau super bogatii. noii zei. noul Olimp vine din reviste glam. lipiti pe miturile lor, super-riches nu stiu ce sa faca cu pornirile lor sexuale. asa ca ne putem astepta la copiii Europei-as-a-cow oricand. noroc cu simtul umorului si manifestarea lui salvatoare ca unica modalitate universala. de salvare. atat a mai ramas, o gluma)

e o falsa problema, super riches are actualy sad. Olimpul avea o gratie superioara textilului. astia atata au. arata bine in hainele lor. pentru un Olimp nou e nevoie de o etica noua. stiu c-o sa-mi para rau dimineata ca am dat Publish.

dar serios, Olimpienii macar nu erau ipocriti. principiile lor aveau carne, oase si pedepse reale. singura pedeapsa a Vechilor olimpieni era singuratatea, acum nici macar aia. noua pedeapsa e Uitarea. lipsa memoriei. search-ul gol de google. tata. (de aia e bine ca parintii sa-si creasca copiii, sa le lase lor memoria lor cea de toate zilele).

poti sa zici orice de noii zei glam. Doamne fereste sa-i pasca Uitarea. Sindromul Web-ului. Memoria accesibila cu limita cand cade curentul. Memoria selectiva, fitzoasa, memoria picior-de-paianjen. se termina segmentul ei, te-ai dus. cream Super-memoria, un fel de creier debil infiorator circumvolutionat, obligat sa desparta el, dupa capul lui, Binele de Rau. poate ca ar fi prima regula, nu pui in Web tot ce-ti trece prin cap. desi, la o adica, pana si spaima asta e demiurgica. e ca si cum, daca dai suficienta informatie, stii sigur ca o sa apara si sufletul. si daca ar aparea?

punem tot pe Web. e tricky. intr-o zi o sa vina Stapanul lui, Arahnidul gigantic, Spider Pig, tatal tuturor firelor-fiarelor, si o sa ne absoarba tot.(de) Tot. de ce n-ar fi ca in viata de zi cu zi de pe discovery. te-ai prins in web egal ai fost mancat. nu te mai scoate nici Spiderman. ironicly.

ne donam memoria. accesibila, dar volatila. aproape ca te inspaimanti daca stai sa te gandesti la ce voia sa zica batranul Bart, Dumnezeu sa-l ierte, cu teoria lui cu Evil-Web.

unii oameni imbatranesc suficient cat sa vada esenta si pot sa ramana tineri suficient cat sa o formuleze. memorie, formula, timp.

memorie.

cred, Doamne, ajuta necredintei mele. formulate.

Anunțuri