prima care imi vine in minte e ca dezvaluind slabiciunile unei guvernari, faci primul pas in a o face mai puternica. vezi patriotica (II).

libertatea presei e totuna cu libertatea discursului? nu cred. presa ia, la randul ei, o lovitura grea de la wikileaks. vede exact unde nu poate sa ajunga, si nu din cauza formatului, a publicului, etc. nu. din cauza propriei ei slabiciuni. aceea de a crede, la un moment dat, ca este unul dintre „factorii de decizie”. cand un jurnalist scrie pentru cei despre care scrie, a pierdut meciul. exemplele sunt nenumarate. ah, si da. CITITORUL NU E PROST. niciodata. 🙂

se impune o rediscutare a libertatii individuale? pana la urma, toate legile din lume protejeaza dreptul individului de a avea propria interpretare. stiti de ce? pentru ca e o lege a firii. poti dicta cuiva CE sa gandeasca? gandurile, aceste minunate fiinte 🙂

will we face „rules of internet”? daca da, internetul nu va mai fi niciodata inter net. avem nevoie de ele? sau, mai degraba, de o stiinta a selectiei informatiei, care sa fie predata din generala? cine e pericolul, adevarul sau mimarea lui? (nu v-ati intrebat niciodata cum unul ca Platon, care a trait acu 2000 de ani, a putut sa-si puna intrebari atat de…? I did. )

pana la urma, ce e cu adevarat senzational la noi, oamenii, e treaba aia de neimaginat care schimba totul. care face din tradator, erou. care pre-schimba un sceptic intr-un believer, care modifica regulile jocului intr-un fel barbar, dar, in a bizarre kind of way, cinstit.

dragoste, da. ne-ghicitul. greu-de-prevazutul. lebada neagra. ‘ts not chemistry, it’s fun.

si Micul Print e o lectura veche, dar ma bazez pe ea. ma bazez pe faptul ca oamenii care descopera in strafundul lor resortul asta ciudat al iubirii vor salva ce se mai poate salva.

e minunat, nici macar mega-masinaria marketingului nu poate trece peste asta. pana la urma, which story sells? the incredible one. si singurul ingredient care duce in incredibil e ala „nebanuitul”. ne-crezutul. ne-cuantificabilul.

e minunat. si tine de orice altceva, ceva „neamprentabil”.

love doesn’t have a print. sufletul nu are o amprenta, e amprentat cu dragoste. poti intui deflagratii mondiale. dar nu poti face harta unui suflet. deci mai putem gresi, deci mai putem face pasi inainte. progresul sta in eroare. a ’75 guy said that. i’m quoting.

humanity doesn’t have a print. fun.

🙂

Reclame