peste 5 ani, romania va sfida criza din mertzane de aur masiv cu capace de rotzi incrustate cu cristale swarovski, scaune capitonate cu piele argasita din vagin de balena si volan de platina. pentru ca vom face cu totii bani din turism, combinat putin cu cateva idei geniale, dupa cum urmeaza:

TGV-ul lui boc va fi legat de aeroportul lui tise cel cu 10 (zece) piste, undeva intr-un sat/comuna din cluj, pe langa care vor fi si mall-uri (am auzit eu azi pe ncn, zicea tise ceva de genul: lumea rade acum, dar vad ei…).

bon. si deci se da chinezu’ jos (vorba vine chinezu’, poa sa fie engleju, portoricanu, brazilianu, conditia unica e sa fie doldora buzunarul si sa se poata poza) din avion pe 10 (zece) piste.

– vizionare piste, fiecare facuta din alt metal pretios. nota administrativa: cand se termina metalele, incepeti cu piatra. pretioasa

se urca in TGV si experimenteaza senzatia unica a TGV-ului romanesc. in primul rand, la noi merge incet. foarte incet ca sa poa’ sa vaza chinezu’ (si sa se fotografieze cu), contra unui bilet relativ ieftin:

catedrala nemuririi neamului, cel mai mare proiect imobiliar din romania de dupa ’90. detine o catapeteasma unica facuta din metale rare, aduse special de pe Marte, dupa o expeditie speciala in acest sens, finantata din bani publici. alocare directa, buget primaria cluj napoca.

detour, rosia montana. prezentat cantitate de aur posibila prin prelucrarea cu cianura. distractie: picurat cianura pura in apa potabila a bastinasilor.

vizionare cea mai scumpa centura ocolitoare, denumita generic „autostrada transilvania”. calcularea pretului in metri patrati de aur, inclusa.

Bran scurta oprire pentru mici si racoritoare. orga cu laser cu 4000 de nuante + Dracula personalizat, +300 de euro la bilet

oprire Transfagarasanu. taxa suplimentara Top Gear, 1000 euro. obligatorie.

Bucuresti. vizionare 3D accident pe autostrada de pe austostrada suspendata a lui Oprescu. posibilitate autografe presedinte, prim ministru, presedinti senat si camera deputatilor (+600 euro la biletul initial)

noul sediu SPP. organizat sperietura in masa mascati. din partea casei.

posibilitate de maxitura (opusul miniaturii): turnul eiffel, pentagonul tatuat pe casa poporului. turnul din pisa. sectorul ilfov, proiecte finantate prin amposdru. (+200 euro). pentru mofturosi, felicitare statuia libertatii construita de trei ori marimea naturala peste Jilava. +100 euro)

bonus. mini reality show personalizat: cat timp iti ia sa primesti o aprobare in sistemul public romanesc.

moldova. manastirea voronet. posibilitatea de achizitie metru patrat de albatru de voronet inscriptionabil (+300 de euro). inscriptii by default: te iubesc in 100 de limbi, (+50 euro), i’m blue (+400 euro)

pe tot parcursul, posibilitate de foto dupa cum urmeaza:

– jeg, oameni +100 euro
– lipsa apa, lipsa pat spital, lipsa baie in casa, lipsa bani hartie igienica si prezervative, +150 euro
– lipsa dinti, boli rare, +300 euro
– tigani (vezi borat), +400 euro
– manelisti+europarlamentar+orga de lumini, 4000 nuante; +1000 euro

dobrogea. adamclisi. posibilitate mazgalit monument „eu+X=love” cu marker negru permanent, +700 euro

intrare constanta. oprit TGV. platit taxa intrare constanta, 20.000 euro. aer conditionat+seriozitate incluse.

vizionare 3D slujba la rasarit pe malul marii, moderator pf daniel, obligatoriu haine aur masiv. posibilitate aparitie fantoma teoctist, haine platina si briliante, +5000 euro

– final de tur. masa terasa ciresica, dans presedinte, tiganci, europarlamentar, orga de lumini 4000 de nuante, posibilitate Dracula personalizat, din partea casei.

final: discurs primar techirghiol, substante terapeutice naturale bio soc in namol.

posibilitate de suveniruri:

-pix cu elena udrea imbracata/dezbracata

– tapiserie rapirea din serai, aur masiv si diamante, elena udrea. cu posibilitatea de EBA (+5000 euro)

– pandantiv flacara violet

– portret sepia soacra geoana.

nu glumim. ne e frica.

Anunțuri