„Inimi langa inimi. Inimi langa inima Transilvaniei” a fost unul din sloganurile cel mai des folosite de organizatia judeteana a PSD Cluj in campania din 2004 a candidatului organizatiei la primarie, Ioan Rus. aceeasi idee, exprimata mai cretz in limba romana („inima din centrul Transilvaniei”) i-a rezultat si primarului Sorin Apostu, dupa cum declara chiar el.

pentru conformitate:

cand, poate va aduceti aminte, Ioan Rus a candidat impotriva lui Emil Boc. sau invers. cert este ca treaba cu inima Transilvaniei, de data asta exprimata ne-pleonastic, exista in sloganul competitorului de multa vreme. si s-a si gasit cam pe toate drumurile:

daca tot voia sa „stabileasca” un brand, puteam sa-l luam de atunci si sa nu ne mai stresam cu intalniri peste intalniri si poezii recitate in direct. ii multumeau lui Vasile Dancu, coordonatorul campaniei lui Ioan Rus, si gata. si era tot gratis, dar mai repede.

si da, chiar era sloganul lui Ioan Rus:

ce nu inteleg este, dupa ce l-au facut pe Rus in toate felurile, cum de s-au gandit sa preia sloganul nifilistului. de fapt, ce-i drept e drept, era cam dubas sa fie „Re-Boc”…

sursa foto: echipa de campanie a fostului candidat, Ioan Rus. o campanie dupa o idee de Vasile Dancu.

Reclame