ea: uite, mami, balenuta, balenuta care l-a inghitit pe iona!
el: ?!
ea: nu stii, iona? de l-a mancat pestele? si trebuia sa iasa din burta pestelui, iona-din-biblie, care statea in burta pestelui?!
el: a, si a facut un foc acolo?
ea: ala era pinnochio…

***

x: pe mine ma enerveaza aia care incep cu „genial” in prima propozitie. m-as putea duce la orice simpozion fara sa stiu despre ce ii vorba si i-as gini si i-as plezni cu un plici de muste. imi pare rau domnule , nu ma pricep la literatura da mi-o venit sa te pleznesc!

***

m: ai vreo întrebare pt Mircea Albulescu?
eu (rapid): cat l-au ajutat sprancenele in cariera?
m: mi-am dat seama zilele astea ce greu e să ieşi din clişee.
eu, in sinea mea, catre mine: ssseeeriously, oare chiar am intrebat asta?!

***

b (cu crize) : si am baut pana la 4 in my way si m-am enervat cand mi-a zis ala ca lui x ii placea de mine in perioada aia cand si mie imi placea de el si n-am facut nimic, grrrrrrrrr, is asa, parca aia e the story of my life…
eu: cum ar veni… your way?

***

aceasta stire:
„Arma de vânătoare a celebrului solist de muzică populară Ioan Bocşa a fost găsită, ieri, la aproape trei luni de la data când locuinţa solistului a fost spartă de hoţi.”
trebuia sa se termine asa: „Cureaua lata, pe de alta parte, nu a mai fost gasita niciodata.”

***
UPDATE: o prietena. nu i-a placut 432, a scris intr-o cronicuta ca nu i-a placut, a iesit mega scandi, au facut-o „specialistii” lepra, loaza, inculta. a supravietuit. aud ca a cascat obscen si virtuos la „politist, adjectiv”.

Anunțuri