muviiiiiiiz.

liku i-a bagat lui cru nenorocirea in casa, adica in blog, punand-o sa zic io despre viata mea si filmul ei.

daca viata mea ar fi un film… pai personajul principal ar fi o veronica: dimineata veronica din… veronica (wow, that was clever…), in timpul zilei veronica guerin din who wants to kill veronica guerin, iar seara veronica frida kahlo, omonim dar fara veronica, dar eu stiu ca si ea e tot un fel de veronica, cred ca si ea avea senzatia asta uneori.

ispraviram personajul, sa-i dam o casa.

dimineata (vedeti, filmul filmelor vietii lui cru e pe trei dimensiuni, asa cum si ea este micuta zana verde, jurnalista si poetesa), cru-veronica se trezeste in fabrica de ciocolata a lui charlie, trece prin usita din alice in tara minunilor direct in copacul lui peter pan unde ia micul dejun.

apoi cru-veronica trebuia sa creasca repede (ciuperca din alice in tara minunilor face asta) si sa se transforme in cru-veronica cea serioasa, care locuieste in sediul ziarului din gotham city si este mereu agitzika si justitiara, uneori peste poate, dar eu si cu ea stim ca doar asa stie ea sa spuna cat iubeste oamenii.

acolo, in gothamul ei negricios, gandeste si des-gandeste si suna si scrie. si in tot timpul asta viseaza ba la superficiale prapastii existentiale, as in trainspotting, ba la conspiratii universale (pe tema asta, cru n-a vazut niciodata vreun film bun). si oricum, cru-veronica cea serioasa are ceva din kaiser soze, amestecat cu aerul de dangerous liaisons (de fapt e doar o mica obsesie pentru john malkovich) si cu stan si kyle – „i’ve learned something today”
.

iar serile, oh, serile sunt aproape o combinatie perfecta intre frida, modigliani, surviving picasso, chicago si dune cel vechi.

daca, totusi, ar trebui sa fie doar un film, sigur ar fi un film regizat de tim burton.

cel mai apropiat de mine: the big fish.

leapsa merge mai departe la femeia simpla si zofia. da ele au voie de la inceput numa cate un film 🙂

Anunțuri