daca cei doi editorialisti de azi din ziua de cluj ar trai in paginile ziarului, cu siguranta ca partea stanga a deschiderii s-ar bate cu partea dreapta. rau. s-ar invineti.
pe de o parte, dan tapalaga cu vorbele lui „rupt, spart, frant” si restul sferei semantice de roman cu peisaje gotice pro m0nica macovei, pe cealalta rares bogdan scriind din crema despre victima lui basescu, dar evitand sa zica pe fata ca nici monica nu-i place foarte mult. hihihi.

ma distreaza limbajul lui tapalaga de editorial. daca ar scrie literatura, i-ar iesi niste romane lugubre cu razbunari crunte, batalii crancene si infrangeri rusinoase. un fel de mandrie si prejudecata ciocnit cu cel mai prost roman sf din lume: ala cu omu-lup care nu se poate adapta la clima de pe planeta x4563 care are 3 sori si 4 luni. plus ca foloseste o expresie pe care am mai auzit-o doar la funar: patrulaterul negru. buhuhuuuu!

pe de alta parte il inteleg. uneori ai senzatia aia de criza de nervi cand vezi cate shituri se pot face in institutia aia cu funduri de alesi. furie pentru imbecilitatea lor si frustrare ca nu poti face nimic. un fund pesedist de senator zicea aseara pe realitatea ca e nesimtire sa critici parlamentul. i-auzi…

Anunțuri